• ProChrist 2006 ( 20. – 27. 03. 2006 )

    Srdečně vás zveme na ProChrist to je řada programů, které budou pod mottem Pochybnosti a úžas satelitem přenášeny do více než 1300 míst mnoha evropských zemí (Německo, Rakousko, Švýcarsko, Česká Republika, Slovensko, ) z olympijské haly v Mnichově. Akce se bude konat ve dnech 20. – 27. března 2006. ProChrist se uskuteční již po šesté. A vy můžete být u toho – i u nás v Ostravě v naší modlitebně na ulici 28.října 148. AHOJAHOJ
    Program sestává z hudby, rozhovorů a přednášky faráře Ulricha Parzanyho o tématech života a víry. Akci připravují na lokální i celoevropské úrovni křesťané z různých církví, kteří chtějí společně propagovat víru v Ježíše Krista. Organizátoři ProChrist zvou lidi k víře v Boha. Jde přitom především o otázky týkající se smyslu života, budoucích perspektiv a naděje. Hlavní řečník Parzany je přesvědčen: Ježíš Kristus je skutečností, kterou může každý zakusit!
    Kromě hlavního programu z Mnichova bude na každém z více než 1300 přenosových míst vlastní rámcový program. V ČR se na akci podílí křesťané z těchto církví: Armáda spásy, Bratrská jednota baptistů, Církev bratrská, Českobratrská církev evangelická, Evangelická církev metodistická, Křesťanská společenství, Křesťanské sbory, Slezská církev evangelická a.v., Slovo života. Přípravy běží již teď na plné obrátky.
    20. – 27. 3. 2006 ProChrist budete u toho?

Comments are closed.