logo.svg

Kam a v kolik hodin přijet?

  • Registrace začíná v průmyslovce v sobotu 12. března 2016 od 08:00, mapa

Důležité termíny a cena

  • Termín pro přihlášení za sníženou cenu 300 Kč: do 15. února 2016
  • Poslední možný termín pro přihlášení za 350 Kč: 6. března 2016
  • Pokud přijedete na konferenci bez přihlášení, zaplatíte při registraci 400 Kč
  • Počet účastníků konference je omezen kapacitou divadla

Děti

  • Děti do 15 let nemusí platit za program konference
  • V přihlášce vyplňte nepovinnou položku Věk
  • Pokud bude vyplněný věk 15 a nižší, cena za program zůstane 0 Kč
  • Cena za ubytování na karimatce a jídlo je u dětí stejná jako u dospělých

Pokyny pro vyplnění přihlášky a platby

  • Proti minulému ročníku se na přihlašování nic nezměnilo
  • Přihlášku nemusíte vyplnit sami, může to za vás udělat i někdo jiný
  • Pro každého účastníka je ale nutné vyplnit přihlášku samostatně – abychom věděli, co máme napsat na jmenovku
  • Variabilním symbolem je telefonní číslo uvedené na přihlášce – abychom věděli, s kým řešit případné nejasnosti
  • Pokud vyplňujete přihlášku za více účastníků, předem si promyslete, jak chcete poslat peníze na účet konference
  • Protože také poslat peníze můžete za více účastníků najednou, pokud na přihláškách použijete stejný variabilní symbol; tedy u hromadné platby za více účastníků musí být na všech přihláškách uvedeno stejné telefonní číslo
  • U platby za více účastníků si celkovou cenu za všechny přihlášky musíte sami sečíst
  • Přihláška je platná až po zaplacení

Účet konference

  • proti minulému ročníku máme nové číslo účtu
  • číslo bankovního účtu konference: 2300903171/2010

Ubytování

  • v rámci konference nabízíme pouze spaní na zemi na vlastní karimatce v učebnách v průmyslovce
  • jinak máte samozřejmě možnost si najít a vybrat pohodlnější ubytování sami

Stravování

  • v rámci konference je zajištěno stravování v hotelu U Kata, od divadla je to necelých 400 m
  • pouze nedělní snídaně bude v modlitebně sboru CB
  • sobotní oběd: domácí vývar s masem a nudlemi; vepřový přírodní řízek, brambory, zelenina
  • sobotní večeře: kuřecí směs, rýže, zelenina
  • nedělní snídaně: snídaňový talíř, pečivo, čaj, káva
  • nedělní oběd: polévka s játrovými knedlíčky; vepřové maso, knedlík, zelí
  • v průmyslovce, kde budou probíhat semináře, bude po celý den možné si zakoupit občerstvení

Poslední aktualizace: 4. 1. 2016