Různé

   Do této záložky jsou vkládány příspěvky, které neprošly redakční úpravou, nebo nejsou oficiálním stanoviskem ani Odboru pro vzdělávání ani samotné Rady Církve bratrské, ale mohou být důležitým podnětem k zamyšlení. Zároveň jde o prostor k vyjádření různých teologických názorových proudů v naší církvi.  

    Pokud máte zájem přispět do této rubriky, pošlete svůj příspěvek administrátorovi stránek na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Vítány jsou příspěvky autorů, kteří už k pojednávanému publikovali a vykonávají ordinovanou službu v církvi. Nebráníme se publikovat příspěvky autorů, kteří nevykonávají ordinovanou službu, ale nějakému tématu se systematicky a dlouhodobě věnují. Vítáni jsou samozřejmě i kazatelé-důchodci.

    Prosíme, aby texty nabízené k publikaci používaly slušnou a věcnou argumentaci a nebyly příliš dlouhé - max. do dvou stránek A4, protože dlouhé texty se obecně nehodí k publikaci na internetu. Ve sporných případech budou texty předloženy k posouzení Odboru pro vzdělávání.
Děkujeme za spolupráci.

 
 
Powered by Phoca Download