• ČTENÍ O NAŠÍ CÍRKVI BRATRSKÉ

    V letošním roce si Církev bratrská připomíná

    130. výročí svého vzniku

     K této příležitosti připravil člen našeho ostravského sboru,
    bratr kazatel Zdeněk CHROMČÁK publikaci

    „ČTENÍ O NAŠÍ CÍRKVI BRATRSKÉ“

    Obsahuje některá historická data, fakta a události, která naší církev tvořila a její vznik a růst provázela. Jistě Vás budou zajímat i vyprávění o misionářích a bratrech, kteří byli u „narození“ naší církve, o těch, kteří jí provázeli jejími „dětskými léty“ a „dospíváním“. Chce být pohledem do jejích počátků. Je to pokus, který chce vyplnit určitou mezeru a dluh vůči každému, kdo je členem Církve bratrské a kdo se rozhodl do naší církve vstoupit a být jejím aktivním členem.

    Malé pramínky služby Pánu Bohu sílily, začaly tvořit potůčky, potoky, pak říčky a v současné době se možná formuje řeka, která teče a proudí k oslavě velké Boží lásky spolu s velkými díky nás všech za spasení a záchranu, kterou jsme mohli od Pána Boha přijmout.  

    „Dobrořeč, má duše, Hospodinu, celé nitro mé, jeho svatému jménu!“  Soli Deo gloria !

    Publikace bude po prázdninách vytištěna a připravena ke koupi. Je to čtení nejméně pro každého člena a přítele naší církve.

    Potřebujeme ale vědět, v jakém nákladu jí vydat a proto vás prosíme, abyste se vy, kteří si budete chtít publikaci objednat podepsali co nejdříve do tabulky umístěné ve vestibulu a tím si jí zajistili.

    Cena bude předběžně 70,- Kč.

     ____________________________________________________________

    Sbor Církve bratrské v Ostravě, 28. října 148, 702 00  Ostrava město
    Bližší informace: Iva a Vojtech Asszonyi, č.t. 596950777 a 732 172 539

    PlakatekOstrava_2010

Comments are closed.